Mer om allurionprogrammet

10 måneder program – pris fra kr. 39.900,-
 

Allurionprogrammet

Allurionprogrammet er et innovativt program sentrert rundt en gastrisk ballong og digitale verktøy for vektreduksjon.

Groruddalsklinikken er den første og eneste klinikken på Østlandet som tilbyr denne nye behandlingen.Allurion-ballongen fyller opp magesekken din så du er mindre sulten – noe som gjør det enklere å spise bedre, spise mindre og skape sunne vaner som varer.

Pris fra kr. 39 900,-

Ballongen varer bare noen måneder, men resultatet varer livet ut

Måned 1 – bli kjent med teamet

I denne fasen vil du møte teamet, begynne med opplæring i ernæring og trening. Samt finne ut hvordan du får mest mulig ut av Allurion-programmet levert av Kalbakkenklinikken.

Måned 2-5 – vekttap med allurionprogrammet

I denne fasen vil Allurion-ballongen plasseres under en en enkel poliklinisk prosedyre. Det betyr at det ikke vil kreve noe kirurgisk inngrep, endoskopi eller anestesi.

Her vil du få mer opplæring om kosthold og sunn livsstil.

Du vil finne støtte i din Allurion-tilkoblede vekt, Health Tracker Watch aktivitetsarmbånd og mobilapp for å overvåke progresjonen. Det vil gjøre deg i stand til å dele din suksess med legen i sanntid. Du vil få direkte tilbakemeldinger fra din lege.

Etter omtrent 16 uker vil ballongen tømmes og kommer ut naturlig uten noen form for medisinsk inngrep.*

Måned 6 og etterfølgende – gå ned i vekt og behold den

En midlertidig ballong betyr ikke et midlertidig vekttap. Med Allurion-programmet som leveres av Groruddalsklinikken opprettholdes opptil 96.8 % av gjennomsnittlig vekttap ved 1 års oppfølging.**

Med støtte fra helseteamet kan du fortsette med den nye dietten, og treningsvanene dine, for å opprettholde bedre helse og en sunn vekt.

Få en kickstart på veien mot vekttap

Allurionprogrammet er et helhetlig og støttet program for en sund livsstil, sentrert rundt en gastrisk ballong og digitale verktøy for vektreduksjon.

Forstå hvordan gastriske ballonger fungerer

Gastriske ballonger er i utstrakt bruk og gir mer betydelig og vedvarende vekttap enn kosthold og trening alene.

Gastriske ballonger tar opp plass i magen, noe som øker metthetsfølelsen og reduserer farten på matens gang. Dette gir deg muligheten til å ta en «ferie fra sulten», velge sunnere kost, og unngå suget som ofte følger med vanlig kosthold.

Forvandle midjen din med en sunnere livsstil

Allurion-ballongen er en ny metode for vekttap. Den krever ikke kirurgi, endoskopi* eller anestesi. 

Ballongen svelges under en 15-minutters poliklinisk prosedyre. Omtrent 16 uker senere tømmes luften ut og den kommer ut naturlig.* Det er en praktisk og sikker måte å kickstarte en sunnere livsstil på.

Gjennomsnittlig mister pasientene 10-15% av kroppsvekten takket være Allurion-programmet.

Start vekttapet i dag med allurionprogrammet

Det er basert på Allurion-ballongen, som fyller opp magesekken og reduserer appetitten samtidig som du lærer sunne, nye spisevaner. Den støttes av Allurion App, en tilkoblet vekt og et Allurion Health Tracker aktivitetsarmbånd for å holde motivasjonen oppe og opprettholde en sunn livsstil.Det er for voksne over 18 år som er overvektige eller lider av fedme, definert som en kroppsmasseindeks (BMI) ≥ 27.

Støtten du trenger for å lykkes
Med Allurion-programmet får du tilgang til et team av helsepersonell som kan hjelpe deg med å foreta nye livsstilsendringer. Bruk den tilkoblede Allurion-vekten, Health Tracker aktivitetsarmbånd og mobilapp for å holde motivasjonen oppe og opprettholde en sunn livsstil. Del fremgangen med legen, familien og vennene dine.